Comencen els debats del Pla Estratègic de Cultura

Aquest dissabte es realitzarà de manera telemàtica el primer debat sobre la promoció de la creació artística contemporània

La Paeria de Balaguer començarà aquest dissabte el cicle de debats emmarcats en el Pla Estratègic de Cultura que l’Ajuntament va engegar al mes de novembre amb l’objectiu de definir la ciutat culturalment els pròxims anys. D’aquesta manera la consultora cultural encarregada de coordinar el procés ha definit un cicle de quatre debats després de presentar l’anàlisi prèvia de la situació cultural de la ciutat amb les seves fortaleses i debilitats. Durant el cicle de debats es posaran quatre temes sobre la taula el primer dels quals serà la promoció de la creació artística contemporània.

Altres temàtiques que es tractaran en aquest cicle de debats seran l’agenda cultural (6 de març), la governança dels sistemes culturals (13 de març) i la relació amb els municipis de l’entorn territorial (20 de març). En el cas d’aquest dissabte el debat serà telemàtic i s’haurà de fer una inscripció prèvia.

El Pla compta amb un total de 5 fases en què des de l’empresa coordinadora i la Paeria es busca donar protagonisme a la ciutadania per tal que el pla definit  compti amb el consens més gran possible i pugui perdurar en el temps.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.