Els centres educatius comencen la preinscripció presencial amb cita prèvia i mesures de protecció per evitar contagis

Es poden fer a cada centre fins al 22 de maig o també, en el cas de Balaguer, a través de la Oficina Municipal d’Escolarització que s’ha traslladat a la casa de la Paeria

Atenció presencial a l’Oficina Municipal d’Escolarització que s’ha traslladat a la casa de la Paeria (Foto: Paeria de Balaguer)

Les escoles i instituts catalans han començat la preinscripció presencial amb mesures d’higiene i de protecció per evitar contagis del coronavirus, com gel hidroalcohòlic o pantalles de separació a l’hora de fer els tràmits. El Departament d’Educació va obrir el procés de preinscripció per a l’educació infantil, primària i ESO de forma telemàtica el 13 de maig i ha rebut 103.452 sol·licituds en línia des que va començar el procés, segons dades d’aquest dimarts a les 12 del migdia. Ara s’hi afegeix la possibilitat de fer la preinscripció presencial fins aquest divendres, demanant cita prèvia als centres que les famílies escullin en primera opció per telèfon o per Internet.

A Balaguer aquelles persones que no tinguin accés telemàtic per fer les inscripcions també es poden posar en contacte amb l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) a través del telèfon 973 44 88 99 per demanar cita prèvia de 10h a 14h. El personal d’aquesta oficina ofereix assessorament per tal de poder presentar les sol·licituds. Les atencions personals s’atenen, des d’aquest dimarts a cada centre o també a la sala d’exposicions de la Paeria (on s’ha traslladat la OME) amb cita prèvia.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.