Comença l’obra de substitució de part de la coberta de la piscina municipal

Les obres de substitució de part de la coberta de la piscina municipal de Balaguer s’han iniciat aquesta setmana amb l’extracció de les plaques malmeses per les inclemències meteorològiques, bàsicament causat pels aiguats soferts al maig del 2018, i altres factors externs. Està previst canviar prop d’un 80% de la coberta amb l‘objectiu de millorar l’eficiència energètica de la piscina coberta, solventar els problemes de goteres i realitzar una millora estètica i funcional de l’equipament.

Amb aquest objectiu també s’han realitzat altres millores a l’espera de l’execució d’un hpotètic projecte major de cara al futur.

Tot i la previsió del final d’obra a dia 16 de setembre, data de l’inici de la nova temporada, l’abast de l’actuació no permet confirmar al 100% el compliment del calendari, no obstant des de l’administració de la piscina i del servei d’esports de la ciutat s’informarà puntualment als usuaris de l’equipament de qualsevol modificació en el calendari previst.

Cal recordar que les inscripcions pel programa d’activitats de la piscina coberta per aquesta temporada 2019-2020 ja es pot fer de manera presencial a la mateixa piscina i on line a través del portal web de la ciutat.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.