Comença el període de votació dels segons pressupostos participatius de Balaguer

Aquest dijous s’han presentat de manera telemàtica la vintena de propostes resultants de la 3 fase del procés, ara s’obre un període de votació que es culminarà el pròxim 30 de novembre

Aquest divendres comença el període de votació per les propostes que han sorgit en la conclusió de la 3a fase, la de valoració de les propostes, dels segons pressupostos participatius de la història de la Paeria de Balaguer.

El Paer de participació juntament amb els tècnics ha presentat de manera telemàtica les propostes guanyadores que ara se sotmetran a votació. Finalment seran una vintena d’opcions les que podran escollir les veïnes i veïns de la capital de la Noguera després de rebre’n prop de 140 i fer-ne les pertinents valoracions.

Des de la Paeria destaquen la participació en aquesta fase de realització de propostes i animen a tots els ciutadans a votar per la seva opció en ventall, que segons el propi paer en cap, és molt divers i complet.

Les votacions comencen aquest divendres i s’allargaran fins el pròxim 30 de novembre. Els sufragis es poden fer de manera telemàtica i presencialment a la Paeria de Balaguer.

El nombre de propostes guanyadores i que per tant seran realitzades per la Paeria de Balaguer durant l’exercici econòmic del 2020 es determinarà en base l’assoliment dels 150.000 euros destinats a la partida del pressupost participatiu.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.