Comença la verema al celler Costers del Sió

El viticultors de la Noguera han iniciat la collita de les varietats de Pinot Noir i Chardonnay per les bases dels seus escumosos blancs i rosats que sortiran al mercat l’any 2021.

Al celler Costers del Sió ja ha començat el període de verema. El viticultors de la Noguera han iniciat la collita de les varietats de Pinot Noir i Chardonnay per les bases dels seus escumosos blancs i rosats que sortiran al mercat l’any 2021.

En aquest celler de Balaguer es preveu una bona collita general, tant a nivell de qualitat com a nivell de quantitat. La climatologia seca dels darrers mesos ha preservat la salut de les vinyes tot i que ha endarrerit els períodes de collita.

Es preveu que la collita d’aquestes varietats s’allargui fins a meitats de setmana, posteriorment i en un màxim de 15 dies en funció del punt de maduració del raïm el celler de la Noguera començarà la collita de les diverses varietats pels seus vins blancs.

La lenta maduració del raïm ha estat un factor clau per l’endarreriment de l’inici de la verema i des de Costers del Sió preveuen que també serà determinant en la durada d’aquesta que segons apunten podria allargar-se fins a finals d’octubre i principi del mes de novembre.


Informa: Miki Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.