Cloenda del curs “Alfabetització en llengua catalana” a Térmens

Organitzat pel Servei d’Acollida i Integració dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera

Fotografia de grup amb els diplomes (Foto: Aj. Térmens)

Aquesta setmana ha tingut lloc la cloenda del curs d’Alfabetització en llengua catalana que el Servei d’Acollida i Integració dels Serveis Socials de Consell Comarcal de la Noguera ha portat a terme a Térmens, on es varen lliurar els diplomes a les 17 persones que hi han participat.
L’acte va comptar amb l’assistència de la vicepresidenta del Consell comarcal de la Noguera, Anna Maria Calvís Munsó, i de l’alcaldessa de Térmens, Concep Cañadell, que van felicitar les persones participants i les van animar a continuar amb aquesta iniciativa per aconseguir una major integració en la vida del municipi.
L’objectiu bàsic del curs és facilitar l’alfabetització a persones que, en origen, no tenen domini de la lectoescriptura (de forma especial amb els caràcters dels alfabets occidentals) o que volen millorar la lectura, l’escriptura o la llengua.
El programa el coordina el Servei d’Acollida i Integració dels Serveis socials del Consell Comarcal de la Noguera i la formació ha estat impartida per l’Acadèmia Acser.

Durant la cloenda, l’alumnat s’ha mostrat molt satisfet del programa recalcant que “la millora en la lectura, l’escriptura i l’oralitat de la llengua els permet ser persones més autònomes en els diferents àmbits del seu dia a dia”.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.