Clàudia Martínez aconsegueix plaça pels campionats d’Espanya d’atlestisme en pista coberta

Té 15 anys, es diu Clàudia Martínez Ros i cor amb l’Escola d’Atletisme i Triatló del Pedala.cat i ses del passat cap de setmana la Clàudia es va confirmar com una de les millors atletes de categoria sub16 de Catalunya, i es que aquesta balaguerina va aconseguir una 6ª i una 8ª posició en les proves de 300 i 60 m respectivament als campionats de Catalunya disputats a Sabadell. A més a més amb un temps de 8 segons i 11 mil•lèsimes (MMP) la Clàudia també va aconseguir la mínima per disputar els Campionats d’Espanya, un repte que tot i que ha quedat aplaçat per l’estat d’alerta que viu al país a la corredora li fa molta il•lusió i que assegura que no s’esperava a principi de temporada.

Sense cap mena de dubte un punt d’inflexió a la trajectòria esportiva d’aquesta jove atleta que a banda d’atletisme realitza altres esports. Per Martínez les marques aconseguides a Sabadell són un al•licient per continuar entrenant.

Pels seus entrenadors les marques aconseguides també poden suposar un punt d’inflexió pel club.

Un èxit que per l’equip d’entrenadors té un altre factor important a banda d’esportista i tècnics.

Amb més il•lusió que pressió la Clàudia va aconseguir les seves millors marques als campionats de Catalunya, ara es hora de tornar a entrenar per repetir la fórmula als Campionats d’Espanya per al menys, viure una experiència només a l’abast dels escollits.


Informa: Miki Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.