El CB Balaguer organitza el seu campus d’estiu amb un nou format per torns

Els jugadors i jugadores estaran dividits en grups d’edats i cadascun d’aquests tindrà una franja horària assignada

El Club Bàsquet Balaguer organitza el seu campus d’estiu amb un nou format per torns que permetrà donar cabuda a més infants i joves garantint les mesures de seguretat establertes per les autoritats. El campus es realitzarà les setmanes del 29 de juny al 3 de juliol i del 6 al 10 de juliol. Els jugadors i jugadores estaran dividits en grups d’edats i cadascun d’aquests tindrà una franja horària assignada. El club segueix en tot moment els protocols que els arriben per part de la regidoria d’esports i comptaran amb tot el material necessari.

La bona rebuda del campus ha fet que aquest dimarts el Club Bàsquet Balaguer ampliés les inscripcions que es poden realitzar al seu web. El campus es realitzarà al pavelló d’Inpacsa, una gran instal·lació que permetrà la separació entre grups. Pel que fa a les activitats a la piscina el club encara no ha pres una decisió.

El campus d’estiu serà una manera d’acomiadar aquesta temporada atípica amb els jugadors i jugadores del club nascuts entre els anys 2005 i 2014.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.