El Castell del Remei rep la certificació “Biosphere” de turisme responsable i sostenible  

El reconeixement BIOSPHERE certifica el compromís del celler Castell del Remei amb la sostenibilitat ambiental i la converteix en un “Biosphere Certified Destination”, destí turístic responsable i sostenible. 

El celler Castell del Remei compta ja amb la certificació BIOSPHERE, una de les acreditacions més reconegudes internacionalment e n l’àmbit de la sostenibilitat. Aquest reconeixement s’atorga a empreses que compleixen més de 200 exigents requisits en àrees com el medi ambient i la mitigació del canvi climàtic segons les metes i objectius de desenvolupament sostenible elaborats per la ONU; el control d’emissions, el sanejament i la neteja de l’aigua; la producció i ús d’energies netes i no contaminants; la producció i consum responsable de productes i serveis; la guerra al plàstic i la gestió de residus que ajuden a la vida dels ecosistemes.

La certificació també valora, a més, altres aspectes com el respecte a la cultura i la història de les comunitats locals com una de les metes per a fomentar el desenvolupament turístic sostenible, així com que la empresa disposi d’un sistema de govern i gestió econòmica i de recursos de forma honesta i transparent. El certificat, atorgat pel Responsible Tourist Institute (RTI, Institut de Turisme Responsable, en anglès) promou internacionalment el turisme responsable ajudant a tots els actors implicats a desenvolupar una nova forma de viatjar i de conèixer el nostre planeta.

Castell del Remei s’ha convertit amb aquesta qualificació en un Destí Biosphere i ofereix al turista responsable i compromès amb la conservació del planeta un entorn idíl·lic en un complex històric amb el Castell, el Santuari del Remei, els llacs, el celler, el molí, la ferreria, la boteria, la destil·ladora i altres molts espais amb històries que explicar.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.