Carnets i el 50% de l’aforament a les piscines de la comarca de la Noguera

A Vallfogona de Balaguer s’han creat abonaments i un calendari d’accés per garantir l’aforament permès

Algunes piscines de la comarca de la Noguera han obert les seves portes aquesta setmana com és el cas de Vallfogona de Balaguer. Enguany aquests equipaments municipals obren amb la meitat de l’aforament i amb mesures de seguretat i higiene estrictes a causa de la pandèmia del coronavirus. És per això que ajuntaments com el de Vallfogona, La Sentiu de Sió o Térmens han hagut de buscar una solució per no superar l’aforament permès.

A Vallfogona de Balaguer la gran demanda d’abonaments ha fet que el consistori opti per a fer carnets de dos colors i marcar un calendari. L’aforament abans era de més de 430 persones i ara està en 216.

L’horari d’obertura és d’11 a 20h tancant de les 15 a les 16h per a desinfectar. De la mateixa manera, les instal·lacions es desinfecten abans de la seva obertura i després del tancament.

A l’entrada de les piscines municipals de Vallfogona de Balaguer s’hi ha ubicat un control d’accés.

A les zones comunes com la gespa s’ha de dur mascareta sempre que no es pugui respectar la distància mínima de seguretat. Aquesta distancia també s’ha de mantenir dins de l’aigua. En cas d’incompliment de les normes es pot retirar el carnet.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.