Carner-Ribalta i Vallverdú, protagonistes de la jornada de dissabte tarda de l’Encontats

L’agenda d’activitats ha comptat amb una ruta teatralitzada per les Fades de Mormur de l’escriptor balaguerí i amb la inauguració de l’exposició ‘Vallverdú, el mot dibuixat’

Els escriptors Josep Carner-Ribalta i Josep Vallverdú han sigut els protagonistes de la jornada de dissabte de l’Encontats. Les Fades de Mormur ideades pel primer han pres vida aquesta tarda amb una ruta teatralitzada per les figures de Dolldargent, Albaflor i demés fades repartides pel centre històric de Balaguer.

Un espectacle amb la narradora Sílvia Palazón posant veu a l’obra de Carner-Ribalta i amb la interpretació d’algunes danses a càrrec d’alumnes de La Xemeneia.

A continuació ha sigut el torn d’un altre escriptor il·lustre nostrat, Josep Vallverdú, qui ha sigut l’encarregat d’inaugurar una nova exposició al Museu de la Noguera. “Vallverdú, el mot dibuixat” és una mostra centrada i dedicada en la seva faceta d’il·lustrador.

Aquest acte ha format part així de l’Encontats, cicle el qual l’escriptor en va ser el primer padrí, i també dels actes de l’Any Vallverdú.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.