Carlos Garcia, candidat del PSC a Balaguer

Carlos Garcia, candidat a l'alcaldia (Autor: PSC Balaguer)

Carlos Garcia, candidat a l’alcaldia (Autor: PSC Balaguer)

La comissió executiva de l’Agrupació del PSC de Balaguer proposarà al conjunt de militants i simpatitzants de l’agrupació local que el  cap de llista i candidat a la alcaldia de Balaguer en les properes eleccions municipals de 2015 sigui el militant de l’agrupació local Carlos García Gómez. Aquesta proposta serà sotmesa a votació en l’assemblea de militants i simpatitzants que tindrà lloc a Balaguer el proper divendres dia 20 de març, a les 20:30 h.

El Primer Secretari de l’Agrupació del PSC de Balaguer, Albert Saiz, confia que el conjunt de la militància recolzi i ratifiqui la proposta de la comissió executiva ja que, segons la seva opinió, “García Gómez és en aquests moments la persona que reuneix les condicions necessàries per tal d’encapçalar la propera llista municipal del PSC de Balaguer i elaborar una candidatura que pugui afrontar amb garanties d’èxit  el repte de recuperar l’alcaldia en les properes eleccions municipals”.

Carlos García Gómez és llicenciat en física per la Universitat de La Laguna, Doctor en física per la Universitat d’Aix-en-Provence (França),  llicenciat en matemàtiques  per la UNED i llicenciat en història per la UNED. És professor titular del departament d’enginyeria informàtica i matemàtiques de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona on desenvolupa la seva activitat docent i de recerca en el camp de les estructures matemàtiques discretes.

Va formar part de la candidatura del PSC de Balaguer en les eleccions municipals de l’any 1995 on fou escollit regidor i on va ser responsable de l’àrea de promoció econòmica en l’equip de govern socialista  de l’Ajuntament de Balaguer durant la legislatura 1995-1999.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.