Càritas decora amb postals nadalenques les residències i l’hospital de Balaguer

Es tracta d’una de les accions de la campanya de Càritas per aquetes festes  que sota el lema “Bon Nadal? Bon Nadal, però per tothom”

Càritas d’Urgell ha enviat postals nadalenques realitzades pels alumnes del projecte de Reforç Educatiu i de la UEC i pels voluntaris de l’entitat  a les residències de Sant Domènec, Santa Maria i Comtes d’Urgell i a l’Hospital Hestia de la capital de la Noguera. En total s’han enviat 135 felicitacions nadalenques amb la intenció que els centres puguin utilitzar-les com a decoració de Nadal.  La entitat ha comptat amb la col·laboració de l’Escola Pia de Balaguer, l’Institut Ciutat de Balaguer i el centre d’educació especial Esperança de Lleida.

Es tracta d’una de les accions de la campanya de Càritas per aquetes festes  que sota el lema “Bon Nadal? Bon Nadal, però per tothom” es pretén que tothom pugui gaudir i sentir escalf durant aquestes festes familiars i que enguany seran molt atípiques. La pròpia entitat afirma que aquest 2021 a Catalunya més de 360.000 persones el passaran sense una sola abraçada.

Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.