Càritas Balaguer busca voluntaris per al seu projecte de reforç educatiu

Càritas Balaguer engega un any més el seu projecte de reforç educatiu i ho fa buscant professors voluntaris. Una quarantena d’alumnes de primària dels diferents centres educatius de la ciutat rebran suport a l’hora de realitzar tasques escolars fora de les aules.

Actualment l’equip de docents està format per una desena de voluntaris. La intenció de l’entitat és incrementar aquest nombre per poder realitzar un reforç més particularitzat.

Aquest projecte neix fa més de 10 anys i dues tardes a la setmana professionals i voluntaris de Càritas ofereixen un espai de relació, treball en valors i reforç escolar a joves que necessiten suport en el seu procés d’escolarització i les seves famílies no tenen els recursos suficients.

En aquest projecte hi participen un gran nombre de docents jubilats. El seu voluntariat és una fórmula idònia per allargar la seva vocació pedagògica.

Els alumnes de primària amb edats compreses entre els 6 i 12 anys rebran les classes de suport els dimarts i dijous a la tarda durant una hora al centre Sant Domènec situat a la plaça Carner Ribalta. En aquest punt també s’hi poden dirigit tots els interessats en voler formar part d’aquest voluntariat.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.