Cap de setmana de victòries dels equips sèniors del CB Balaguer

Equip Sènior Masculí del CB Balaguer (Autor: CB Balaguer)

Els dos equips sèniors del Club Bàsquet Balaguer van aconseguir sumar dues victòries aquest cap de setmana.

Pel que fa a l’equip masculí, s’enfrontava a El Claret al que va guanyar per 70 a 49. La victòria en aquesta jornada 27 del campionat de 3a Catalana, els permet seguir estant en les posicions capdavanteres. Tot i els 21 punts de diferència final, el matx no va ser gens fàcil, amb un Balaguer que no trobava el control del partit i veia com el Claret seguia viu. A la mitja part, hi havia només 5 punts de diferència, fet que va ser el detonant d’una excel·lent reacció per part dels balaguerins, que en el 3 quart i inici del darrer, van certificar la victòria a base d’una bona defensa i encert ofensiu, arribant a diferències majors de pràcticament 30 punts. Al final doncs, una victòria importantíssima, que dóna confiança al Balaguer per encarar el darrer desplaçament de la temporada en lliga, contra el Torredembarra, partit difícil, però clau en les aspiracions dels de la Noguera.

Equip Sènior Femení del CB Balaguer (Autor: CB Balaguer)

Pel que fa al sènior femení, va aconseguir una nova victòria al campionat de Catalunya de segona categoria davant el Pallejà per 34 a 46. Zona local durant 40 minuts absolutament tancada i especulativa, esperant l’error en el llançament de les jugadores visitants. Primera part per oblidar per part dels dos equips ( 12 a 13 al descans) amb problemes per controlar el rebot per part del Balaguer que no podia córrer i mostrar el seu ritme alt de joc.

Al tercer període l’equip de la Noguera introdueix una pressió que permet robar 4 pilotes i anotar en contraatac per agafar una renda de 10 punts que van saber administrar fins al final. El proper rival de les balaguerines és el líder, el Sedis, un partit de dificultat extrema.