Campanya de sensibilització sobre els riscos del consum d’alcohol

El Centre d’Atenció Primària de Balaguer es puja al patinet en el marc de la V Setmana de Sensibilització sobre els riscos del consum d’alcohol. L’alcohol és responsabilitat de tothom i l’objectiu de la campanya és conscienciar a la població que aquesta recau tant en l’administració, organitzadors d’esdeveniments, empreses, comerços, centres educatius, professionals del món de la salut així com les persones que ens envolten i nosaltres mateixos.

Durant aquesta setmana els professionals sanitaris posaran èmfasi en fer cribratge als seus pacients a través d’una sèrie de preguntes. L’alcohol és una droga socialment acceptada i dificulta detectar el consum excessiu d’un mateix. Els professionals insisteixen en demanar ajuda.

L’activitat d’aquest dimarts ha consistit en fer preguntes de forma anònima i explicar com es mesura el consum d’alcohol. Així mateix han distribuït alcoholímetres per evitar la conducció de qualsevol vehicle en cas de donar positiu.

En motiu de la celebració del Dia Mundial sense Alcohol el 15 de novembre, la Sub-direcció General de Drogodependències de l’Agència de Salut Pública impulsa la campanya per cinquè any consecutiu del 12 al 18 de novembre.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.