Menàrguens, Torrelameu i Corbins organitzen una caminada conjunta per la C-12 fins a la manifestació per la vaga general a Lleida

La marxa sortirà a les 14:30h des de Menàrguens

Els ajuntaments de Menàrguens, Torrelameu i Corbins, juntament amb l’Assemblea, els CDR de les tres localitats i l’Associació Independentista de Torrelameu, han organitzat per aquest divendres 18 d’octubre una caminada conjunta per la carretera C-12 per assistir a la manifestació convocada a les 18h a la plaça Ricard Vinyes de Lleida. La caminada vol imitar les Marxes per la Llibertat d’aquests dies que avancen direcció a Barcelona.

La marxa per la C-12 es podrà fer caminant, en bicicleta i, fins i tot, en marxa lenta de vehicles. La concentració inicial es farà a l’esplanada de les piscines de Menàrguens, a les 14.30h, per sortir en direcció a Torrelameu, on s’arribarà a les 15h per recollir els assistents d’aquesta localitat. A les 15.10 s’arribarà a Corbins, des d’on s’emprendrà el traçat definitiu per la mateixa carretera C-12 fins arribar a Lleida. La marxa coincidirà en el temps en el seu últim tram amb la que ha organitzat Unió de Pagesos, i que sortirà a les 16.30h de la plaça de la Sardana de Corbins, per anar fins a la manifestació de Lleida, recorrent també la carretera C-12.


Informa: Redacció / Foto: Cartell

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.