Cambray es reuneix amb les direccions de les escoles balaguerines i reafirma que el nou inici de curs és el millor per als alumnes

També ha assegurat que el projecte d’ampliació de l’Escola Mont-roig ja disposa de la dotació econòmica necessària

El conseller d’Educació Josep Gonzàlez-Cambray ha visitat Balaguer aquest divendres per a reunir-se amb els directors i les directores de tots els centres escolars de la ciutat. Cambray ha arribat a la capital de la Noguera acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Claudi Vidal, i abans de la trobada en matèria educativa ha signat el llibre d’honor de la ciutat. Al consistori l’esperaven el paer en cap Jordi Ignasi Vidal i la paera d’Educació Laura Corsà. A la reunió, que ha tingut lloc al Centre d’Empreses Innovadores (CEI), s’hi ha tractat temes de repercussió transversal com és l’inici del nou curs escolar o el criteri d’admissió de nous alumnes.

El conseller també ha tingut temps per a fer referència a problemàtiques educatives del municipi com és el projecte d’ampliació de l’Escola Mont-roig.

A la trobada també s’han tractat temes d’actualitat com és la segregació escolar, que afecta especialment centres de la ciutat com l’Àngel Guimerà.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.