Camarasa protesta en contra de la massificació i l’incivisme a la “Platgeta”

El veïnat de Camarasa ha començat aquest diumenge una campanya per recuperar i fer respectar la seva “Platgeta”. L’espai ja supera el miler de visitants els caps de setmana amb l’arribada d’autocars i vehicles particulars carregats de taules, neveres o altaveus. La convivència és difícil en aquest racó de la Noguera degut a la falta de civisme d’alguns dels seus visitants i en finalitzar la jornada lúdica la zona queda desbordada de brutícia. Davant d’aquesta situació els veïns i veïnes de Camarasa han distribuït bosses de la brossa i han estat explicant les ordenances a les persones que s’han apropat a aquest espai natural.

Sumant que aquest ha estat el segon cap de setmana que s’ha restringit l’accés a vehicles a l’àrea recreativa Maria Rúbies i que Camarasa ha fet campanya en els darrers dies a les xarxes socials aquest diumenge es notava una baixada en l’afluència de gent.

El veïnat ha facilitat el tall de l’accés a vehicles a la zona, s’ha relacionat amb els visitants i a mode de manifestació ha dibuixat les paraules “amor” i “respecte” amb bosses d’escombraries plenes.

L’ajuntament de Camarasa està desbordat davant d’aquesta situació i fa una crida a la implicació de les administracions.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.