Camarasa inaugura el primer mural confeccionat en el marc de la iniciativa ‘Territori Artemisa’

L’acte ha comptat amb la presència de l’artista Foxy, que ha col·locat les rajoles definitives de la instal·lació

 

Camarasa ha estrenat aquesta divendres el seu primer mural sorgit en el context de la iniciativa ‘Territori Artemisa, un projecte que vincula la memòria històrica, el paisatge, la natura i la creativitat dels més joves. L’acte ha comptat amb la presència de l’artista Foxy, que ha col·locat les rajoles definitives de la instal·lació, ubicada a la plaça Major de Camarasa. L’acció suposa el punt final a les dues sessions de treball participatives prèvies que s’han desenvolupat durant aquest estiu i en les quals hi han participat els joves de la localitat.

La següent acció de Territori Artemisa tindrà lloc el 20 i 21 de setembre  i consistirà en un taller mural pels alumnes de l’escola de Camarasa, guiats per l’artista Llukutter, i l’execució d’un mural per part de l’artista Roc Blackblock, que tindrà lloc entre el 26 i el 30 de setembre. Sobre aquest darrer, el coordinador de Territori Artemisa i gestor cultural, Carles Hernàndez Camisón, ha presentat avui dues possibles propostes de murals que executarà Roc Blackblock. Seran els veïns de Camarasa els que escullin entre les dues opcions perquè l’artista elabori de forma participativa i col·laborativa un nou mural.

Està previst que després de la presentació del mural, a les 22 hores, tingui lloc l’actuació de un duo de jazz, format per Júlia Naranjo (veu) i Sandra Arroyo (piano).


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.