El C.F. Balaguer aconsegueix la 3a victòria consecutiva i es situa a la zona tranquil·la

El C.F. Balaguer va guanyar el seu tercer partit consecutiu davant d’un Tortotsa, equips que es va mostrar molt dèbil ofensivament al llarg dels 90 minuts. Els homes d’Edu March van quallar 20 minuts inicials gairebé perfectes on a banda del domini de la pilota també xafaven àrea rival amb certa perillositat, no obstant els locals no van aconseguir avançar-se en el marcador.

Semblava que aquesta sort canviaria quan al minut 10 l’àrbitre va xiular penal en una cavalcada d’Adrià que el lateral del Tortotsa trunca amb una forta entrada a l’interior de l’àrea. En l’execució de la pena màxima Adrià va enganyar molt bé al porter però la pilota va tocar a la fusta.

Lluny de baixar els braços el Balaguer ho va seguir intentant i Genís també va tenir la seva oportunitat a la primera meitat, la pilota però se’n va anar als núvols.

Al minut 30 va caure una altra gerra d’aigua freda al municipal, en una pilota dividida Adrià va notar una punxada a la part posterior de la cuixa i el 10 vermell va marxar substituït per Galceran.

La lesió del davanter vermell va suposar un cop anímic pels conjunt de la Noguera que va acabar la primera meitat sense generar gairebé cap aproximació de perill. Un altre cop s’arribava al pas de per vestuaris amb el 0-0 inicial tal i com havia passat en el partit disputat tres dies endarrere.

Els següents 45 minuts van tornar a ser de domini vermell, Genís ho va intentar en una primera acció, però el Tortotsa va respondre ràpidament amb una contra que Virgili no culmina i la defensa vermell resolt perfectament. Va ser la única acció de perill del conjunt de les terres de l‘Ebre en tot el partit.

Al minut 50 de partit, Genís que va ocupar la posició d’Adrià, aprofita una fantàstica assistència de Mikel i amb un toc ràpid i precís situa l’1-0 al lluminós.

El set vermell va tornar a ser un dels protagonistes del segon gol després de robar una pilota a la defensa del Tortosa i assistir a Galceran que va establir el 2-0 al marcador. Pel Tortotsa les males noticies encara no havien acabat i poc minuts després es quedaven amb 10 jugadors per l’expulsió per doble targeta groga del seu capità Carles.

Els homes d’Edu March van aprofitar la superioritat numèrica i 10 minuts abans de finalitzar el partit, Mikel del Àguila marcava el 3r gol. Gerard Angerri també va participar a la festa golejadora amb gran xut des de la frontal de l’àrea 3 minuts abans de finalitzar el partit. El porter visitant no hi va tenir res a fer.

Edu March afirmava al finalitzar l’encontre que tot i el bon resultat al Balaguer encara li queden coses per millorar no obstant es mostrava satisfet amb l’actitud de l’equip després d’un inici de lliga dubitatiu.

Amb la victòria davant del Tortotsa el Balaguer suma 10 punts i es situa 5è a la taula de classificació. Ara els de la noguera Disputaran 3 partits consecutius lluny del municipal davant de Lleida, Alpicat i Andorra.