Emili Brugalla i Vesko Stambolov omplen les Franqueses al 8è Juliol de Música i Poesia

El concert ha comptat amb la participació de Sílvia Ricart i Enric Majó com a rapsodes

La vuitena edició del Juliol de Música i Poesia ha traslladat l’escenari aquest diumenge al monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses en el segon concert del cicle “Dos genis musicals, dos pianos, dos virtuosos” a càrrec d’Emili Brugalla i Vesko Stambolov al piano i Sílvia Ricart i Enric Majó com a rapsodes.

En aquesta segona proposta, els espectadors han pogut gaudir de dos arranjaments per a dos pianos de dos ballets russos de renom, La Ventafocs de Prokofe’v i La consagració de la primavera de Stavinsky.

Des de l’organització han destacat la bona acollida que ha tingut l’arrencada d’aquest nou Juliol de Música i Poesia així com l’atreviment de la proposta d’aquest diumenge.

El cicle continuarà el proper diumenge, també al monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses, amb el concert “La joventut vibra amb els clàssics” d’Atenea Quartet en el que es podrà escoltar música de cambra de Haydn i Shumann amb textos de Joana Raspall i Carles Riba que llegiran la balaguerina Carme Alòs i l’actor Enric Arquimbau.

Les entrades es poden comprar de forma anticipada a un preu de 10 euros o a taquilla, a 12 euros.


Informa: Carla Vilaseca

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.