Bones dades d’ocupació de l’aparcament d’autocaravanes, un dels més ben valorats segons una aplicació especialitzada del sector

L’aparcament d’aquest vehicles posat en funcionament a la capital de la Noguera al maig del 2019 ha viscut un dies de màxima afluència

Aquestes són alguns dels darrers inquilins que aquest dimecres encara hi havia  a l’aparcament d’autocaravanes de Balaguer que aquesta  Setmana Santa ha lluït així.

Desenes de turistes han fet parada a la capital de la Noguera en l’equipament estrenat al maig del 2019 i que actualment es veu beneficiat pel turisme d’autocaravana, en auge en els darrers mesos en bona part degut a la situació de pandèmia.  Una ocupació a l’alça que genera molta satisfacció al consistori, en bona part també per la bona valoració que rep l’equipament en portals especialitzats en aquests serveis.

Imatges com la de Balaguer s’han viscut en altres punts de Catalunya aquests dies, en aquest sentit les previsions de venda i lloguer d’aquests vehicles son força optimistes i preveuen una alta demanda també en el període de vacances d’estiu,  en tot cas a la capital de la Noguera aquest tipologia de vacances ha beneficiat també altres emplaçaments turístics, comerços i restauració de la ciutat.

 Des de la paeria també s’ha manifestat que es treballa amb els agents implicats per tal de solucionar la problemàtica de les pernoctacions que va esdevenir en el moment de posar en funcionament l’equipament al maig del 2019.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.