Bona afluència de públic el segon dia del Festival Llavors

Els espectacles d’aquest dissabte han tornat a l’escenari habitual del cicle, el Monestir de les Franqueses

El Festival Llavors – Cultura en creixement segueix en marxa aquest cap de setmana i aquest dissabte ha tocat el plat fort de la programació del cicle. Els espectacles han tornat al Monestir de les Franqueses després d’una primera jornada traslladada al centre urbà de Balaguer.

Amb bona afluència de públic, el primer dels shows del vespre ha anat a càrrec de la companyia ‘La Calíope’ i el seu espectacle de dansa ‘Nöszemély’, una reflexió sobre la dona i el seu paper en la societat explicat a través d’una història protagonitzada per cinc dones.

Tot seguit ‘Matrimoni Moukhles – Sentís’ ha continuat amb la programació amb el seu ‘La intérprete y los inimitables: el viaje del duende’, un homenatge a aquest mite d’arrels àrabs que habita la història i el folklore i presentat a través de la lírica, l’èpica i el drama.

El Llavors tancarà aquesta tercera edició aquest diumenge amb un taller de dansa per a famílies i un espectacle a càrrec de la companyia ‘Els escultors de l’aire’, a la Sala Mercantil de Balaguer.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.