Bon balanç de la primera setmana d’activitats extraescolars gratuïtes

A Balaguer no hi ha hagut manca de monitors tot i que s’han detectat altres aspectes per millorar

Milers d’alumnes d’infantil i primària van començar les classes aquest dilluns en un inici de curs atípic marcat pel canvi de calendari i la jornada intensiva establerta durant el mes de setembre. Una jornada que ha obligat a adaptar les activitats de tarda dels centres educatius on els alumnes han participat en activitats de lleure dirigides. En alguns centres de Catalunya aquestes activitats s’han vist afectades per la manca de monitors per impartir-les, en el cas d’aquest centre de Balaguer, l’escola La Noguera, no hi ha hagut aquesta manca de professionals de lleure, però sí que ha estat més difícil de gestionar a causa de la variabilitat dels horaris dels infants.
Per aquest centre educatiu de la capital de la Noguera, un altre aspecte a millorar en un futur si es repeteix la fórmula és l’horari i l’adaptació a la ruta de transport públic de la ciutat
Per monitors i equip directiu, però, l’experiència està sent positiva i molt ben valorada per ambdues parts malgrat els imprevistos d’organització.
Aquest tipus d’activitats es perllongaran fins a finals de setembre quan es reprendran els horaris habituals.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.