Blanca Caminal guanya la 5a edició del premi Àlbum il·lustrat de la vila de Térmens

La il·lustradora gironina ha rebut el premi de mans de Roser Capdevila

La il·lustradora de Girona Blanca Caminal ha estat la guanyadora de la cinquena edició del premi ‘Àlbum Il·lustrat Vila de Térmens’. Roser Capdevila, presidenta d’honor del jurat del certamen d’ençà que es va engegar el projecte ara fa cinc anys, ha estat l’encarregada de fer entrega del xec de 4000 euros que premia el treball de Caminal

L’obra guanyadora s’editarà gràcies a la participació de l’editorial Saloria.

El premi arriba a la seva cinquena edició amb més de vint propostes d’arreu de Catalunya i se situa com un referent en el món de la il·lustració cinc anys després de la seva creació. Un exemple més de l’aposta per la cultura del municipi de la Noguera.

En l’acte que s’ha celebrat al Centre Cultural Sant Joan de Térmens també s’ha volgut reconèixer la labor de la pagesia en l’apart de parlaments per part de les autoritats. Roser Capdevila presidenta d’honor del jurat del certamen també ha mencionat la tasca feta per la pagesia.

En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Térmens s’ha obsequiat membres del jurat i col·lectius que ajuden a tirar endavant el premi amb una selecció d’aliments de productors de proximitat

L’acte presentat per la periodista Mariví Chacón, ha culminat amb un conta-contes a càrrec de l’editora i llibretera Mertxe París.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.