Bellcaire d’Urgell prepara la Nit de la Sardana 2019

Primera trobada entre l’Ajuntament de Bellcaire d’Urgell i la Federació Sardanista

Representants de l’Ajuntament de Bellcaire d’Urgell i de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida van mantenir, el passat dimecres 28 d’agost, a les dependències municipals, una primera reunió per tal de definir les línies bàsiques del programa de la Nit de la Sardana que aquest 2019 arriba a la 25a edició.

En aquesta reunió es va proposar un primer plantejament del programa i es va visitar el pavelló municipal, seu del lliurament dels trofeus del Campionat de Colles Sardanistes, del sopar de la Nit de la Sardana i de la ballada de nit, el qual va comptar amb el beneplàcit de l’organització.

La Nit de la Sardana és l’acte principal que organitza la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida amb la col•laboració de les diferents sectorials que la conformen. Un acte lúdic que pretén ser punt de trobada del món sardanista lleidatà i que s’ha convertit en referent al llarg dels 25 anys de trajectòria. Un esdeveniment consolidat però que mira al futur i que en aquesta assenyalada edició vol ser punt de partida d’un concepte renovat de festa sardanista.


Informa: Redacció / Foto: Sardalleida

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.