Balanç positiu del turisme a Balaguer durant els mesos d’estiu

Balaguer tanca els mesos d’estiu del 2019 amb un augment de turistes respecte les xifres de l’estiu passat.   En general la ciutat ha rebut un 20% més de visitants que els mesos d’estiu de l’any passat i es consolida l’increment que la ciutat ha viscut en els darrers anys pel que fa a nombre visitants. Des de l’àrea de turisme de la ciutat creuen que en bona part les millores fetes, dos anys ençà gràcies a la subvenció de la taxa turística, han afavorit a aquests registres positius.

Pel que fa la tipologia de visitants es tracta, bàsicament, de turisme familiar amb interès per la natura i amb inquietuds per l’oferta patrimonial i vivencial de la ciutat

En aquest sentit un dels equipaments amb més visitants de a ciutat ha estat el Centre d’interpretació  l’Or de Balaguer, un any més l’emplaçament  de recerca d’or de la ciutat ha hagut que ampliar els horaris de visites fet que li  ha permès superar també el nombre de visitants d’anys anteriors.

Per l’àrea de turisme de la ciutat les dades d’aquest mesos d’estiu constaten que es treballa en bona direcció tot i que admeten que encara hi ha camí per recorre.

Els bons registres de la ciutat de Balaguer coincideixen també amb les dades turístiques provincials que han tancat l’estiu 2019 amb record de visitants, augmentant un 5% els números dels mesos d’estiu del 2018.


Informa: Miki Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.