La balaguerina Edurne López publica el seu primer conte infantil “Kiny & Pump”

Kiny & Pump és el primer conte infantil que publica la balaguerina Edurne López. No és el primer que escriu. Es dedica a la docència i ja ha creat diversos contes que li permeten treballar alguns temes i emocions amb els seus alumnes. En aquest cas, Kiny & Pump ens trasllada a Brooklyn la nit de Halloween, on una petita carabassa que se sent trista coneix la Mia i juntes troben la manera de fer que la nit sigui màgica i alegre.

Aquest conte en anglès neix de la necessitat de trobar el material adequat per explicar aquesta celebració anglosaxona als seus alumnes.

El projecte va anar més enllà quan la Edurne va conèixer el seu il·lustrador, en Pepe Òdena, qui va posar les imatges perfectes a la història creada per la balaguerina. La Edurne se sent emocionada amb aquest projecte perquè una part seva podrà estar a les mans de molts nens i nenes.

Aquest divendres presenta el conte a la Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer amb un taller artístic musical. El conte, de l’editorial Babidi-Bú, va dirigit en major part a infants de 3 a 6 anys i ja es pot aconseguir en diversos establiments balaguerins. A partir del dia 27 de gener aquest es podrà adquirir en botigues d’arreu del país i en plataformes de compra online.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.