Balaguer tornarà a celebrar la Fira Q els dies 27 i 28 d’abril

L’organització ha presentat les novetats d’aquesta nova edició, que comptarà amb un centenar d’expositors

Els dies 27 i 28 d’abril el pavelló d’Inpacsa de Balaguer s’omplirà de ‘stands’ i activitats en el marc d’una nova edició de la Fira Q. De nou aquest esdeveniment dedicat a la promoció d’empreses i productes de la província de Lleida comptarà amb un centenar d’expositors i desenes d’activitats seguint la mateixa línia dels darrers anys.

Una de les novetats més destacables és que el sector de Comerç i Serveis comptarà aquest any amb una zona dedicada als animals de companyia, on hi haurà expositors amb productes de nutrició, salut, accessoris, així com les associacions de la ciutat que vetllen pel seu benestar.

Al sector de Productes de proximitat enguany en destaca, entre d’altres coses, la Jornada de la Mel, la qual commemorarà els 40 anys del primer concurs de mel d’àmbit estatal que va tenir lloc a Balaguer. També hi haurà el sector de la Restauració i l’oci, destacant el 8è Concurs de Cuina Josep M. Morell, que se celebrarà el diumenge a la tarda.

D’altra banda i per segon any consecutiu, Fira Q dedicarà un espai al Saló de l’Energia i l’eficiència energètica, a través del CEI, l’Energy Hublab i l’Oficina de Transició Energètica de la Noguera.

Pel que fa als accessos al recinte firal, es mantindrà el tren turístic que farà el recorregut entre el pavelló i el centre de la ciutat, així com l’obertura del pas a nivell a l’estació de tren i la zona d’aparcament als voltants del pavelló.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.