Balaguer Televisió estrena noves oficines

Les noves instal·lacions, de 145m² amb baixos i altell, estan situades al carrer riu Corb 25-27 de Balaguer

 

Balaguer Audiovisuals SL ha traslladat la seva seu d’oficines. A partir de l’1 de juliol l’empresa de comunicació de Balaguer, responsable del mitjà de comunicació Balaguer Televisió, es troba als baixos del carrer riu Corb 25-27 de la mateixa ciutat. Es tracta d’unes oficines de 145 m² amb plata baixa i altell que permeten tenir espais diferenciats per la redacció, oficina i també un petit plató de televisió.

Carla Vilaseca, directora i administradora solidària de l’empresa, ha explicat que a les noves instal·lacions encara falten alguns detalls, que s’aniran acabant en els propers dies, i que es tracta d’un pas endavant “ja que ara podrem treballar amb més comoditat en unes oficines que ens obren més possibilitats“.

Balaguer Audiovisuals SL és una empresa especialitzada en continguts informatius i productora audiovisual, propietària del mitjà de comunicació Balaguer Televisió i de Bcom Comunicació, agència de comunicació que ofereix serveis de gabinet de premsa, publicitat i gestió de xarxes socials a empreses i institucions.

La data de la inauguració oficial està pendent de confirmació i l’empresa la comunicarà en els propers dies.


Informa: Redacció / Foto: Disseny de la façana exterior

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.