Balaguer tanca la capitalitat del bàsquet català

S’acaben les activitats després de 2 anys d’activitats marcades per la pandèmia i es passa el testimoni a la ciutat de Banyoles

El pròxim diumenge 9 de gener tindrà lloc el Teatre municipal de Balaguer la clausura de programa d’actes de Ciutat del Bàsquet Català. Han estat dos anys marcats principalment per una pandèmia i totes unes restriccions que no han permès desenvolupar plenament la previsió inicial, però que s’ha intentat superar tot un seguit d’activitats que han promocionat un dels esports més característics a la nostra ciutat.

Tot i que no s’han pogut acabar de celebrar les activitats previstes per aquest present mes de desembre d’una important significació a nivell esportiu, la comissió organitzadora formada per membres de la Paeria de Balaguer, la Fundació del Bàsquet Català, la representació territorial de la Federació Catalana de Basquetbol a Lleida i del Club Bàsquet Balaguer valoren com a molt positiva la trajectòria que s’ha portat a terme durant aquests darrers dos anys.

L’acte de clausura serà d’un caire totalment protocol·lari el qual es preveu l’assistència de nombroses autoritats representants de les diferents entitats que han tingut protagonisme en la promoció del programa. Tindrà també algunes actuacions de grups i entitats de la ciutat de Balaguer, a més de poder homenatjar i reconèixer altres personalitats significatives de la història del bàsquet de la nostra ciutat.

Des de la comissió organitzadora es vol agrair a totes aquelles persones que han estat vinculades a aquest programa, als i les voluntaris/es que han ajudat en les tasques d’organització, a totes aquelles persones que han gaudit del bàsquet i han participat en les diferents activitats que s’han promogut. I molt especialment, a totes aquelles persones que han fet la història del bàsquet es remunti a gairebé 90 anys d’història a la nostra ciutat.

Des de la mateixa Paeria s’està valorant de poder mantenir alguna de les activitats que s’han desenvolupat, gràcies a la seva acceptació a nivell de ciutat i promoció de l’esport.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.