Balaguer rep el relleu com a ciutat del bàsquet català

L’acte es va realitzar al Teatre Batrina de Reus

Una delegació balaguerina, encapçalada pel Per en Cap de la ciutat, Jordi Ignasi Vidal, la regidora d’esports, Gemma Vilarassau, van assistir, el passat dissabte, a l’acte de cloenda de Reus 2019 cuitat del bàsquet català que es va realitzar al teatre Batrina de la ciutat del Baix Camp. L’acte va servir per posar punt final a la capitalitat del bàsquet per part de la ciutat tarragonina amb un seguit d’actuacions de diferents organismes que han paticipat al llarg del 2019 del programa d’activitats que ha acollit Reus amb motiu d’aquest nomenament.

En finalitzar l’acte, Balaguer va presentar el vídeo promocional de la capitalitat del bàsquet que la ciutat acollirà des d’aquest mateix cap de setmana. El Paer en Cap de Balaguer va ser l’encarregat de donar la benvinguda al món del bàsquet i va mostrar la il·lusió per aquest projecte que espera que sigui un èxit ‘tant en l’àmbit promocional de l’esport com en l’àmbit promocional del bàsquet’.
El dijous 23 de gener a partir de les 20.30 a la sala d’actes de l’Ajuntament de Balaguer  tindrà lloc la presentació i inauguració oficial de l’any 2020 Ciutat del bàsquet Català en la que hi assistiran autoritats i representants de les diferents institucions que formaran part de l’organització dels actes i activitats del programa global d’aquest projecte. La paeria també ha volgut convidar a fer partícip tota la població d’aquesta primera activitat que es preveu sigui el preludi d’un any de promoció i festa.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.