Balaguer rep a les patgesses reials en el marc de la Fira de Santa Llúcia

Com a novetat, al llarg del dia l’Associació de Dones Rurals ha repartit petites degustacions de sopa d’all

Balaguer ha rebut aquest dissabte a les patgesses reials de la ciutat en el marc de la Fira de Santa Llúcia. La plaça Sant Jaume ha estat l’escenari de la primera aparició de les ambaixadores de ses majestats els Reis d’Orient: L’Albaflor, la patgessa de la biodiversitat i del medi ambient, la Dolldargent representant el món oníric i l’espiritualitat i la Ditsdeseda, la patgessa de la diversitat cultural i racial.

Enguany, les patgesses no s’establiran en un local fix sinó que realitzaran visites itinerants pels centres educatius de la ciutat i es podran trobar al parc Cosmolúdic per recollir les cartes dels infants a diferència de l’any passat.

Com a novetat, al llarg del dia l’Associació de Dones Rurals ha repartit petites degustacions de sopa d’all, que també han pogut provar les patgeses, cuinades en base de la recepta que el divulgador gastronòmic, Josep Maria Morell ha recuperat per l’ocasió.

La jornada ha finalitzat amb l’espectacle Nadales per jamaicanes del grup Rabadàb a la plaça del Pou, on les patgesses han finalitzat el seu recorregut per les prop de 90 parades que hi havia distribuides pels carrers del centre històric de la ciutat.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.