Balaguer reobre equipaments esportius municipals amb la nova fase de desescalada

La Paeria de Balaguer ha obert aquest dilluns amb l’arribada de la fase 2 de desconfinament els seus equipaments esportius municipals. Aquest s’han reobert +en base a les normatives establertes per les autoritats. D’aquesta manera doncs, s’han posat en marxa les instal·lacions esportives cobertes amb diverses activitats i clubs esportius locals que, tot i tenir les lligues finalitzades, aspiren a tenir un tracte emocional amb els seus esportistes, a treballar pel compromís de l’entitat i no perdre la voluntat de seguir gaudint de l’esport.

El Club Rítmica Balaguer, el Club Tennis Taula Balaguer i el Club Bàsquet Balaguer, han estat alguns dels clubs que han realitzat reserves en els diferents equipaments. Aquestes reserves venen i aniran condicionades per l’aforament i per les normes de seguretat i higiene que s’hauran de mantenir entre els integrants del grup, així com  al mateix equipament on practicaran les diferents disciplines.

Es posaran en marxa diversos equipaments a la vegada per tal de permetre una millor distribució dels clubs i disciplines per a garantir les mesures de seguretat. Els equipaments es trobaran restringits única i exclusivament a esportistes, sense atenció de públic ni acompanyants.

L’àrea d’esports ha esta valorant l’evolució de la pràctica esportiva amb els diferents clubs que han iniciat les seves pràctiques esportives durant les fases anteriors.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.