Balaguer reivindica la dansa aquest 29 d’abril

Des del consistori es fa una crida a penjar vídeos a les xarxes ballant amb l’etiqueta #DID20Balaguer per celebrar el Dia Internacional de la Dansa i donar visibilitat al sector

Cartell del Dia Internacional de la Dansa

En motiu del Dia Internacional de la Dansa la Paeria de Balaguer ha llençat la proposta de ballar des de casa i penjar-ho a les xarxes socials amb l’etiqueta #DID20Balaguer. Com ja es va fer el Dia Mundial de l’Activitat Física o Sant Jordi, des de la capital de la Noguera s’aposta per les xarxes socials per seguir celebrant aquestes jornades sense trencar el confinament marcat per aquests dies.

A més, des de La Xemeneia, espai de dansa i creació, també s’ha penjat un vídeo on es veu part de l’alumnat i el professorat reivindicant aquest dia amb imatges d’anys anteriors però també d’actuals.

Tot i la incertesa del moment des de l’àrea de cultura s’està treballant amb la programació de tardor primavera que incorporarà més espectacles de dansa. A més, des de la Paeria s’apunta que ara que els equipaments culturals tindran limitacions de capacitat, és el moment que les arts escèniques i la cultura ocupin la via pública perquè arribin a més gent. El Paer de cultura, Arnau Torrente, apunta que ja s’estava treballant en aquesta línia i que les circumstàncies del moment poden accelerar aquesta transició.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.