Balaguer recupera la ‘Trobada de Plaques de Cava i Col·leccionisme’

L’Associació Col·leccionista de la Noguera ja prepara la 16a edició després que la de l’any passat s’hagués de suspendre a causa de la pandèmia

L’Associació Col·leccionista de la Noguera ja prepara una nova edició de la trobada de plaques de cava i col·leccionisme a la ciutat de Balaguer, després de l’aturada de l’any passat atès a la pandèmia.
La data escollida per aquesta edició serà el diumenge dia 6 de març i tindrà lloc al bell mig del Mercadal, des de les 9.30 h fins a les 13.30 h.
A causa de la suspensió de la trobada de l’any passat es faran dues edicions juntes,la del 2021 i la del 2022, 15a i 16a edició respectivament, i d’aquesta manera no perdre l’oportunitat de presentar les pirules i les plaques commemoratives de cada edició.
Així doncs, les peces corresponents a l’edició del 2021 serà una pirula dedicada al centenari de l’Orfeó Balaguerí i una xapa a un dels capgrossos de la ciutat.
Pel que fa a les peces del 2022, la pirula es dedicarà a la capitalitat de la sardana i la xapa a un altre capgros de la ciutat.
També es presentarà les peces dedicades a la penya Barcelonista de Balaguer i comarca.

Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.