Balaguer prepara una nova edició de la ‘Nit de llegendes’

Maria Bulfarines conduirà el recorregut programat per realitzar l’activitat que per primer cop tindrà dues sessions

Balaguer celebrarà aquest divendres al vespre una nova edició de la nit de llegendes. Una activitat itinerant que transcorrerà pels carrers del Centre Històric de la capital de la Noguera en la que es llegiran un total de 4 llegendes:  dos històries guanyadores dels premis Zyriab 2018, un text original de Josep Carner Ribalta pertinent a l’obra les Fades de Mormur i una llegenda tradicional de Balaguer. Les històries estaran musicades per les composicions musicals guanyadores dels premis Zyriab interpretades per alumnes de l’escola municipal de música i el recorregut entre llegenda  i llegenda estarà conduit de manera teatralitzada per Maria Bullfarines.

Com a principal novetat d’enguany la nit de llegendes tindrà dues sessions

La nit de llegendes és una activitat organitzada per la regidoria de cultura que compta amb la participació del Museu Comarcal, la Biblioteca i l’Escola Municipal de música. Una activitat   que juntament amb els premis zyriab pretén ampliar el patrimoni literari de la ciutat.

El recorregut de totes dues sessions començarà a l’amfiteatre de la plaça del museu i l’itinerari s’anirà descobrint durant el transcurs de la vetllada.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.