Balaguer participa un any més a les Jornades Europees de Patrimoni

El Museu de la Noguera ofereix aquest diumenge una visita guiada a l’antiga jueria

Jornades Europees de Patrimoni

Un any més, Balaguer s’addereix a les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991 i que està considerada l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural. Impulsat per la Generalitat de Catalunya, l’esdeveniment compta amb la col·laboració de la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis, l’Institut Ramon Muntaner, l’Associació Capital de la Cultura Catalana i Catalonia Sacra.

Municipis i entitats d’arreu de Catalunya se sumen a la que és la  festa major del patrimoni cultural, programant activitats gratuïtes durant el segon cap de setmana d’octubre per apropar el seu patrimoni cultural a la ciutadania.

Balaguer oferirà una visita guiada a l’antiga jueria de Balaguer. Serà aquest diumenge 11 d’octubre a partir de les 11 del matí. Per tal de participar-hi s’ha de reservar prèviament trucant al telèfon del museu 973 44 51 94 ja que les places serna limitades.

La resta d’activitats que realitzen arreu de Catalunya es poden consultar en l’agenda en línia.

Les Jornades Europees de Patrimoni són un esdeveniment obert a tothom i pretenen donar a conèixer la riquesa i l’atractiu del patrimoni cultural, amb l’objectiu principal d’estrènyer els vincles entre aquest i la societat.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.