Balaguer, nou espai de rodatge de la Catalunya Film Comission

Aquest servei públic de la Generalitat de Catalunya té l’objectiu de promoure gravacions cinematogràfiques i audiovisuals arreu del territori català

Balaguer s’ha convertit en un nou espai de rodatge a disposició del sector audiovisual català. La seva adhesió a la Catalunya Film Comission, un servei públic de promoció de la indústria cinematogràfica del territori, converteix la capital de la Noguera en una candidatura permanent per al rodatge de pel·lícules i altres formats audiovisuals en català. Des de la Paeria es diu que l’aposta és ferma gràcies a la riquesa cultural i monumental de la ciutat.

Exemples d’espais són la plaça del Mercadal, els carrers i places del centre històric, el Xalet Montiu, la muralla i els portals, el Castell Formós, el claustre de Sant Domènec i Les Franqueses. La idea és incorporar altres espais de la ciutat, tant fa si industrials, urbans o agrícoles.

La Catalunya Film Comission, formada actualment per més de 230 membres, vetlla també perquè l’activitat cinematogràfica convisqui amb el dia a dia dels barris i les ciutats catalanes.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.