Balaguer manté la màgia dels ‘Reixos’ tot i la pandèmia

S’afegeix la figura de la missatgeria reial que es deixarà veure per la ciutat a partir del dia 13

Balaguer es prepara per a la recepció als ‘Reixos’ més atípica dels darrers anys. La situació sanitària actual ha obligat a la Paeria de Balaguer a preparar una cavalcada multiplataforma que mantindrà moltes sorpreses i incògnites fins a darrera hora. En aquest sentit durant la presentació realitzada al teatre Municipal no s’ha concretat el punt de recepció de ses majestats ni el recorregut que mantindrà la cavalcada que tindrà el seu punt d’arribada al teatre Municipal on, si la situació sanitària ho permet, els infants podran veure i escoltar a Melcior Gaspar i Baltasar. Des de la Paeria de Balaguer, però si que s’ha fet una petició als infants de la ciutat.

La cavalcada 2021 forma part del projecte de Nadal a reis 2023 que es va presentar el 2018 amb la intenció de dotar les festes de Nadal d’un imaginari col·lectiu propi que les identifiqués arreu del territori, en aquest sentit enguany es consolida la figura del Polsim i s’afegeix un element més als personatges que preparen la rebuda a ses majestats, la missatgeria reial uns personatges que conjuntament amb les patgesses són els encarregats de preparar l’arribada dels Reixos a la capital de la Noguera.

Durant la presentació s’ha volgut fer també, una crida ciutadana, per tal que aquest equip d’emissaris de ses majestats estigui ben nodrit de balaguerins i balaguerines.

La voluntat de la Paeria ha estat evolucionar en la mesura del possible en aquest projecte que ha de culminar el 2023 i tot i la situació sanitària i mantenir la flama de la il•Lusió en una data tan assenyalada pels infants.

Aquest divendres de la mà del personatge del Polsim es farà l’encesa de l’estel de Nadal un dels elements que es va introduir l’any passat i que al llarg de les festes intinerarà per diferents punts de la ciutat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.