Balaguer ja disposa d’una bústia de participació ciutadana

La bústia virtual ja està disponible i s’hi poden enviar suggeriments o avisos referents a la ciutat

L’Ajuntament de Balaguer ha presentat un nou element participatiu ciutadà. Es tracta d’una bústia virtual on els balaguerins i balaguerines podran fer arribar els seus avisos i suggeriments respecte a qualsevol àmbit de la ciutat. L’enviament classificarà l’avís o suggeriment en funció de la temàtica que abasti i permetrà també adjuntar-hi una fotografia i un punt de localització.

Es tracta d’un funció més de l’aplicació presentada pels pressupostos participatius i que a banda de pretendre agilitzar el contacte directe entre la ciutadania i el consistori també esdevé un eina de gestió per les pròpies àrees de la Paeria.

La Bústia Ciutadana ja està activa i es pot descarregar en dispositius  Android i Apple, també es pot utilitzar a través del portal web de la ciutat.


Informa: Miki Daviu Llovera

2 comentaris

 • Aitor Olarte Vives

  Bona tarda, ahir dilluns 27 de gener, vaig reventar un pneumàtic en un dels esvorancs enormes que hi ha a la sortida del poligon Camp Llong al davant del Bigmat.
  Per sortir del poligon ara mateix s’ha de fer un rally. Crec que és molt urgent arreglar-ho no crec que hagi sigut el primer ni seré l’últim a accidentar-mi.

 • Anna Biscarri Badia

  Hola
  Fa dies que vaig demanar ja el canviar una bombilla fossa de fa temps al carrer Pere lll
  A l’alçada del tanatori, concretament davant l’edifici n-5
  Hiha dos botigues en rendiment, Sports i una de Pintures.
  Hi ha tota una llarga avenguda de llums i aquesta està fossa, el problema és que fa temps ho vam demanar una altra vegada . De tant en tant tocaria revisió de llums a la ciutat. Una ciutat amb llum i neta és una ciutat bonica i amb ganes de disfrutar-la. Demanarien com a tot veí que estem a corrent dels nostres impostos siusplau ho podesin mirar.

  Merci

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.