Balaguer ja disposa d’una bústia de participació ciutadana

La bústia virtual ja està disponible i s’hi poden enviar suggeriments o avisos referents a la ciutat

L’Ajuntament de Balaguer ha presentat un nou element participatiu ciutadà. Es tracta d’una bústia virtual on els balaguerins i balaguerines podran fer arribar els seus avisos i suggeriments respecte a qualsevol àmbit de la ciutat. L’enviament classificarà l’avís o suggeriment en funció de la temàtica que abasti i permetrà també adjuntar-hi una fotografia i un punt de localització.

Es tracta d’un funció més de l’aplicació presentada pels pressupostos participatius i que a banda de pretendre agilitzar el contacte directe entre la ciutadania i el consistori també esdevé un eina de gestió per les pròpies àrees de la Paeria.

La Bústia Ciutadana ja està activa i es pot descarregar en dispositius  Android i Apple, també es pot utilitzar a través del portal web de la ciutat.


Informa: Miki Daviu Llovera

1 comentari

  • Aitor Olarte Vives

    Bona tarda, ahir dilluns 27 de gener, vaig reventar un pneumàtic en un dels esvorancs enormes que hi ha a la sortida del poligon Camp Llong al davant del Bigmat.
    Per sortir del poligon ara mateix s’ha de fer un rally. Crec que és molt urgent arreglar-ho no crec que hagi sigut el primer ni seré l’últim a accidentar-mi.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.