Balaguer invertirà 313.000 euros per convertir-se en centre dinamitzador per impulsar energies renovables

D’aquesta manera la capital de la Noguera es convertirà en centre dinamitzador entre productors, instal·ladors i consumidors  d’energies renovables fent una aposta clara de ciutat per impulsar l’eficiència energètica

El ple de la Paeria de Balaguer va acceptar, en sessió extraordinària, una subvenció i en conseqüència formar part del projecte Green Circular EnergyHubLab . Es tracta d’un projecte que conjuntament amb el municipi d’Alcarràs busca impulsar el que seria la transformació dels models econòmics dels nostres territoris en base d’un sistema d’innovació

A Balaguer la inversió, finançada en gran part per la Generalitat i la Diputació de Lleida anirà destinada, principal, en tres camps. L’adequació de l’espai del CESET per convertir-se en l’espai referent, la contractació de personal i la realització d’activitats i accions de promoció.

D’aquesta manera la capital de la Noguera es convertirà en centre dinamitzador entre productors, instal·ladors i consumidors  d’energies renovables fent una aposta clara de ciutat per impulsar l’eficiència energètica.

Es tracta d’un projecte en el que la Paeria ja fa temps que hi treballa amb l’objectiu també d’acabar de dotar al CEI de tots els recursos perquè sigui un equipament referent.

El projecte ha d’estar enllestit al 2023 i una segona fas del projecte contempla instal·lar a la ciutat starts up relaciones en l’àmbit de l’energia circular.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.