Balaguer inicia els tràmits per a la construcció del nou equipament poliesportiu del Secà

L’equip de govern aprovarà els tràmits de la modificació de les normatives subsidiàries de la zona de la pista del Secà durant el ple de juliol

L’ajuntament de Balaguer celebra aquest dijous a les 8 del vespre el primer ple ordinari de la legislatura. L’equip de govern aprovarà els tràmits de la modificació de les normatives subsidiàries de la zona de la pista del Secà per iniciar els tràmits i construir-hi un nou equipament poliesportiu. L’alcalde de  Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, va retirar el punt de l’ordre del dia del ple del mes d’abril després que el PDeCat, el Partit Socialista i el regidor no adscrit Albert López anunciessin la seva abstenció.

El ple aprovarà també el conveni de col·laboració amb INCASOL per finalitzar les obres de la plaça de Sant Domènec.

Durant el ple d’aquest dijous està previst aprovar altres convenis de col·laboració amb institucions i entitats com l’Associació l’Estel, el Consell Comarcal de la Noguera o els Ajuntaments que formen part de la campanya “Barris antics. Molt per descobrir. Molt per oferir.”. Així com un conveni que permetrà a l’Ajuntament de Balaguer formar part dels regants del Canal Algerri-Balaguer.

Entre altres punts, també s’aprovarà una ordenança reguladora de la producció i gestió de residus de la construcció i demolició i el pla intern d’igualtat d’oportunitats entre dones i homes de l’Ajuntament de Balaguer.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.