Balaguer impulsa una prova pilot d’una biorefineria al polígon Campllong

La Paeria de Balaguer, juntament amb la Diputació i la UdL i els fons de finançament europeu, impulsarà una biorefineria pilot al polígon Campllong. Es tracta d’una iniciativa que forma part dels dos projectes d’Especialització Competitiva Territorial que lidera el Patronat de Promoció Econòmica (PROMECO) de la Diputació que  impulsen els agents del territori i lideren les entitats públiques locals per promoure actuacions que contribueixin a la transformació econòmica del territori i tinguin un fort component d’innovació.

Aquest dimarts es reuniran les parts implicades per tal de concretar que Balaguer sigui el municipi que aculli aquesta planta pilot. En el cas que fos així i funcionés, la Paeria realitzaria una proposta definitiva per tal que en un futur es pugui acabar instaurant una biorefineria a la capital de la Noguera, que permetés l’aprofitament de biomassa.

Segons el paer en cap, una planta d’aquestes característiques també serviria per impulsar encara més el CEI de Balaguer, generant nous llocs de treball i potenciant la instal·lació de noves empreses al polígon.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.