Balaguer implanta una xarxa wifi per garantir l’ensenyament telemàtic de tots els escolars

La xarxa entrarà en funcionament a finals d’aquesta setmana

La Paeria de Balaguer preveu que entre aquest dijous i divendres es posi en funcionament la xarxa wifi que ha de donar cobertura als escolars de la ciutat que no disposen de connexió a la xarxa per seguir el tercer trimestre de forma telemàtica.

Segons ha explicat el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, per garantir que el màxim nombre d’alumnes possible pugui accedir a l’ensenyament no presencial que a partir d’aquesta setmana han començat a impartir els diferents centres, els tècnics de la Paeria, en col·laboració amb el Departament d’Educació, han fet un estudi previ per conèixer les zones de Balaguer on hi ha més alumnat sense possibilitat de connectar-se a a la xarxa. Es tracta de barris com el Secà, el Firal, el Centre Històric i els blocs de la Caixa.

La connectivitat serà exclusiva per temes educatius i el que es vol amb aquesta iniciativa és facilitar que tots els alumnes de Balaguer puguin accedir a l’ensenyament de forma telemàtica. D’altra banda, per aquell percentatge de gent més vulnerable que, finalment, no pugui accedir a les xarxes, es faran quaderns d’aprenentatge en paper amb la col·laboració amb Càritas i de Creu Roja.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.