Balaguer i la comarca de la Noguera commemoren el 8M

El Cosnell Comarcal i la Paeria de Balaguer han commemorat el Dia Internacional de la Dona amb la lectura del manifest

La discriminació de gènere especialment durant el confinament,  aquesta ha estat una de les revindicacions que s’han escoltat avui als manifest que en motiu del Dia Internacional de la Dona s’han llegit per part de la Paeria de Balaguer i del Consell Comarcal de la Noguera. L’Ens comarcal ha aturat l’activitat per tal de poder fer la reivindicació davant de l’edifici comarcal.

Pel que fa la Paeria, ha dirigit l’acte a la Plaça Sant Jaume on recentment s’hi va pintar el mural ‘Amb doble vida’ que s’ha realitzat dins del programa Treball als barris. A la lectura del manifest hi ha participat l’Associació l’Estel de Balaguer, el Centre de Recursos Pedagògica la Noguera i les balaguerines i balaguerins que ho han desitjat.

En motiu de la commemoració del dia 8M des del consistori balaguerí  també ha instal·lat una exposició al vestíbul de l’edifici de la Paeria.  Es tracta de la mostra ‘Quin temps tenim? L’organització de la vida quotidiana’ organitzada per L’Institut Català de les Dones creada amb l’objectiu d’explicar de que parlem quan ens referim als usos del temps, posant atenció a les conseqüències per a la salut de les desigualtats en aquests usos . Es podrà visitar fins el dia 14 d’aquest mes.

L’agenda d’activitats commemoratives es completarà durant tota la setmana i  clourà el dissabte amb la inauguració del punt lila de la ciutat

Informa; Miquel Àngel Daviu Llovera/ Carla Vilaseca Vilarasau

1 comentari

  • un observador

    S’havien d’haver convocat manifestacions, seguint els protocols anti Covid i promoure el seguiment de la vaga convocada per algunes forces sindicals.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.