Balaguer homenatja a Pepito Planes “Xepis” per la seva implicació amb les festes de la ciutat

Se li ha dedicat un capgròs que formarà part de la Colla Gegantera i Grallera de Balaguer

La ciutat de Balaguer va retre homenatge aquest divendres al vespre a Pepito Planes, conegut com a “Xepis”, en el marc de l’acte del Pregó de la Festa Major. D’aquesta manera la Paeria de Balaguer ha volgut posar de manifest i agraïr la seva implicació en els actes més destacats de la ciutat com la Transsegre, Carnestoltes, Reis…

Pepito Planes va rebre amb sorpresa l’homenatge i va explicar anècdotes de la seva participació en les diferents edicions de les festes de Balaguer.

Per la seva banda, el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, va explicar que Pepito Planes és una d’aquelles persones de Balaguer que mereix un reconeixement per les coses que ha fet. El va definir com una figura emblemàtica de la ciutat que ha fet que “Balaguer tingués més vida i la gent hagi estat una mica més feliç” gràcies a la seva participació a les festes de la ciutat. És per aquest motiu l’homenatge que es va escollir és dedicar-li un capgròs.


1 comentari

  • un observador

    Moltes felicitats a l’Ajuntament de Balaguer per aquesta iniciativa. És un homenatge molt merescut. A veure si es va estudiant la possibilitat de posar el seu nom en algun espai públic on hi hagi elements per a la canalla, com ara gronxadors.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.