Balaguer ha acollit el I Fòrum de Biogàs a Catalunya

La jornada ha servit per a crear un espai on experts de primera línia hagin pogut debatre sobre el mercat d’aquest combustible

El Casal Lapallavacara de Balaguer ha acollit aquest dimecres l’acte inaugural del I Fòrum del Biogàs a Catalunya, organitzat pel Clúster de la Bioenergia de Catalunya, en col·laboració amb l’Energy HubLab de Balaguer i la Diputació de Lleida.

Aquesta jornada té l’objectiu de crear un espai on experts de primera línia puguin debatre sobre el mercat d’aquest combustible, quines sinergies cal crear, i com potenciar-ne l’ús.

Aproximadament 150 persones han participat en les diferents taules rodones i tallers durant la jornada a Balaguer, ciutat que busca ser puntera de les energies renovables.

A la tarda alguns dels assistents han realitzat una visita a la granja Torre Santamaria on ‘Noguera Renovables’ produeix biogàs utilitzant les dejeccions ramaderes com a matèria prima.


Informa: Gerard Díaz Tribó

1 comentari

  • un observador

    Diu que Balaguer busca ser puntera de les energies renovables. Ningú ho diria, només cal anar a fer un tomb per la plaça Mercadal i veure la pista de gel que han instal·lat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.