Balaguer forma professionals pel sector de la construcció

Amb aquest curs la Paeria dona resposta a una necessitat de formació detectada en sectors com l’electricitat, la construcció o la pintura que estan envellits per la falta d’incorporacions degut a la crisi econòmica

Són els alumnes del Curs de “Tècniques Bàsiques de la Construcció” i aquest dilluns  han rebut de mà del paer en cap de Balaguer i la regidora de Promoció Econòmica i Ocupació el diploma que els acredita la formació.

Des de l’octubre s’han format un total de 120 hores en Construcció, Pintura i Pedra Seca.

L’Ibrahima, que ja tenia una mica d’experiència, explica que els coneixements adquirits li serviran per guanyar qualificació a l’hora de buscar feina al sector.

Aquest curs dona resposta a una necessitat de formació detectada arran de prospeccions que es duen a terme des de la Paeria. Tal i com explica Jordi Ignasi Vidal, es tracta de sectors envellits on s’esperen moltes jubilacions que portaran a noves ofertes d’ocupació.

Les classes de construcció i pintura s’han fet a l’edifici dels antics Jutjats on han practicat amb diverses tècniques tan d’interior com d’exterior mentre que les de Pedra Seca s’han dut a terme al Barranc dels Rucs.

La valoració és molt positiva tant pels participants com de l’organització.

Es tracta d’una formació dins del programa Treball als Barris finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el que la Paeria de Balaguer es fa càrrec del material per impartir-lo.


Informa: Carla Vilaseca i Vilarasau

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.